Το ταξίδι της ψυχής με πυξίδα το Skype

path to waterΤο ταξίδι της ψυχής με πυξίδα το skype

Υπάρχουν περιπτώσεις όπως, λόγοι υγείας, χιλιομετρική απόσταση από το γραφείο μου ή άλλες δυσκολίες που το ταξίδι χρειάζεται να γίνει με πυξίδα το skype. Κάνεις εγκατάσταση του προγράμματος skype και διαχειριζόμαστε αυτό το ταξίδι μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω βιντεοκλήσεων.

Παρενθετικά αναφέρω, αν δεν έχεις διαβάσει κάποιο άλλο σημείο μου στο site, ότι προτιμώ τις λέξεις “ταξίδι” στη θέση της λέξης ψυχοθεραπεία και “ταξιδιώτης” -που είσαι εσύ- αντί της λέξης θεραπευόμενος.

Το ταξίδι διαρκεί περίπου 50′-55′.

Για να ισχύει η κράτηση του ταξιδιού χρειάζεται να καταβληθεί το πόσο στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει συμφωνηθεί, την ημέρα που έχει συμφωνηθεί και πάντοτε πριν το συμφωνημένο ταξίδι. Οι αποδείξεις των ταξιδιών θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση που έχει οριστεί από τον ταξιδιώτη.

Σε περιπτώσεις που νιώθεις έντονη θλίψη [μέτρια-σοβαρή κατάθλιψη] θεωρώ σημαντικό να αναζητήσεις έναν άλλο συνταξιδιώτη που κατά προτίμηση μπορείς να τον δεις από κοντά [όπως, κλινικό ψυχολόγο ή ψυχίατρο].

Ταξιδιωτικό συμβόλαιο

Τα ταξίδια διέπονται από το απόρρητο του ψυχολόγου/συνταξιδιώτη (ο οποίος έχει Άδεια Ασκήσεως επαγγέλματος).

Μόνο σε περίπτωση που κριθεί από τον ψυχολόγο/συνταξιδιώτη ότι ο ταξιδιώτης ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο είτε τον εαυτό του είτε τους άλλους γίνεται άρση του απορρήτου και ενημέρωση κάποιου οικείου προσώπου ή των αρμόδιων Αρχών.

Ο ψυχολόγος/συνταξιδιώτης δε φέρει ευθύνη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων ή αποστολή μηνυμάτων σε λανθασμένη διεύθυνση e-mail με υπαιτιότητα του ταξιδιώτη ή κάποιων hackers.

Σε ενδεχόμενη ακύρωση ενός ταξιδιού χρειάζεται να ενημερωθεί έγκαιρα ο ψυχολόγος/συνταξιδιώτης (1 μέρα πριν ή αρκετές ώρες πριν το προγραμματισμένο ταξίδι). Αν το ταξίδι έχει προπληρωθεί και δεν επικοινωνήσει με τον ψυχολόγο/συνταξιδιώτη ο ταξιδιώτης την ώρα που έχει συμφωνηθεί το ταξίδι χρεώνεται σαν να έχει γίνει.

Ποια διαδικασία ακολουθείται

1) Τηλεφωνική ή διαδικτυακή επικοινωνία [mail] για να οριστεί ημέρα και ώρα για το ταξίδι με πυξίδα το skype

– Skype profile: efrosyni_mitsiou

2) Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό (Eurobank, Πειραιώς) που θα σου δοθεί [τηλεφωνικά ή μέσω mail μετά από προσωπική επικοινωνία]. Ως αιτιολογία πληρωμής το όνομα που έχεις κλείσει το ταξίδι.

3) Τηλεφωνικά (231 4010494694 8683113) ή με mail (info@frosomitsiou.gr) μπορείς να επιβεβαιώσεις την κατάθεση.

Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξεις εκείνο το συνταξιδιώτη που θα σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου, ότι σε αποδέχεται και σε ακούει με ενδιαφέρον ώστε να μπορείς να ‘ανοιχτείς’ και να μοιραστείς μαζί του σκέψεις και ανησυχίες. Όταν δεν νιώθεις άνετα μαζί του είτε συζήτησέ το με τον ίδιο είτε ξανασκέψου το [αν χρειάζεται να αναζητήσεις κάποιον άλλο συνταξιδιώτη/ψυχολόγο].

Άλλωστε ο ψυχολόγος/συνταξιδιώτης είναι σαν το παπούτσι στο ταξίδι σου, αν σε στενεύει θα συνεχίσεις να το φοράς;Ή θα ψάξεις ένα άλλο που θα κάνει αυτή τη διαδρομή σου πιο ευχάριστη .. ;