Χρήσιμες ηλεκτρονικές διευθύνσεις

Σου προτείνω κάποιες ηλεκτρονικές διευθύνσεις και το λόγο που τις θεωρώ χρήσιμες

www.nlpingreece.com

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό μας [τρόπο σκέψης και πώς αυτός συνδέεται και επηρεάζει τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας] και να καταλάβεις πώς σκέφτονται οι άλλοι ενημερώσου για το NLP [Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό]

www.keadd.gr

Επισκέψου αυτό τον σύνδεσμο αν σε ενδιαφέρουν θέματα που σχετίζονται με την Ψυχολογία και τη Διατροφή και θέλεις να ενημερωθείς από έμπειρους επαγγελματίες για ζητήματα όπως, διατροφικές διαταραχές [βουλιμία, επεισοδιακή υπερφαγία, νυχτερινή υπερφαγία, ανορεξία, ορθορεξία κ.α.], παχυσαρκία, εικόνα σώματος σε ενήλικες και παιδιά-εφήβους. Αν είσαι επαγγελματίας μπορείς να δεις προγράμματα εξειδίκευσης για να παρέχεις μια ολοκληρωμένη θεραπεία και υποστήριξη στους ανθρώπους που φροντίζεις.

www.psy.auth.gr

Ο διαδικτυακός τόπος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης [Α.Π.Θ.] που σπούδασα για δωρεάν συγγράμματα, πρόσβαση στην βιβλιοθήκη για βιβλιογραφικές πηγές ή όποιες πληροφορίες μπορεί να βρεις χρήσιμες σε αυτό που αναζητάς.

www.elpse.grpseve.org

Για την προώθηση του επιστημονικού έργου των Ψυχολόγων που διδάσκουν και ενισχύουν την έρευνα σε πανεπιστημιακούς χώρους και ερευνητικά ιδρύματα μπορείς να απευθυνθείς είτε στην Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία είτε στην Ψυχολογική Εταιρεία Β. Ελλάδος, αντίστοιχα

www.apa.org

Ο μεγαλύτερος επαγγελματικός και επιστημονικός σύλλογος ψυχολόγων την Αμερική με πολλές δράσεις για την προώθηση της έρευνας και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού γύρω από την ψυχολογία.

www.e-psychology.gr

Στη συγκεκριμένη διαδικτυακή πύλη ψυχολογίας μπορείς να βρεις πλήθος άρθρων και μεταξύ άλλων άρθρα δικά μου αναφορικά με τις διατροφικές διαταραχές-παχυσαρκία.

www.hamogelo.gr

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για εθελοντισμό το Χαμόγελο του παιδιού έχει πολλές δομές που μπορείς να προσφέρεις. Εγώ πήγαινα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο Παιδοογκολογικό τμήμα. Επίσης, μπορείς να συμμετέχεις στην οργάνωση εκδηλώσεων για παιδιά, σε δημιουργικές κατασκευές ή και ενεργά στον εντοπισμό παιδιών που έχουν εξαφανισθεί.